
- Bog
The Noma guide to fermentation : foundations of flavor (engelsk)
Af René Redzepi, David Zilber (2018)
With more than 500 step-by-step photographs and illustrations, and with every recipe approachably written and meticulously tested, this book takes readers far beyond the typical kimchi and sauerkraut to include koji, kombuchas, shoyus, misos, lacto-ferments, vinegars, garums, and black fruits and vegetables
Henter beholdningsoplysninger
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret (hovedsagelig i farver)
Sprog
engelsk
Emneord
Emnetal
64.13
Bidragsydere
ISBN
9781579657185
Udgave
1. printing
Omfang
455 sider
Forlag
Artisan
Målgruppe
fagligt niveaualment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Vær kreativ og få en Michelin-stjerne i dit eget køkken
Michelinstjernerne dalede ned over danske gourmet-kokke, men du kan blive en stjerne i dit eget køkkenLæs mere