
Vegetariske og veganske opskrifter fordelt på forretter, hovedretter, supper, desserter, brød og snacks
Henter beholdningsoplysninger
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.15
Beskrivelse
På omslaget: 61 veganske, 63 glutenfri
ISBN
9788740954630
Udgave
1. oplag (2018)
Omfang
110 sider
Forlag
Saxo Publish
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Inspiration til grøn mad
Vil I gerne spise mere grønt, så find hjælp i de mange lækre kogebøger med vegetar og veganer retter.Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Opskrifterne er nemme. Det er lidt misvisende, at nogle opskrifter er markeret som veganske, men at læseren selv skal fjerne en ingrediens, før dette er korrekt. Det nævnes i indledningen, men det uddybes ikke hvilke specifikke ingredienser, der er tale om. Omslaget er pænt med et akvarelbillede af grøntsager, mens bogens øvrige layout virker lidt uprofessionelt med små fotos og simpel opsætning. Af den grund vil bogen få det svært i kampen om opmærksomheden overfor andre af tidens flotte kogebøger. Det til trods så får de, der går direkte efter vegansk og vegetarisk inspiration, her en udmærket bog