
140opskrifter samt om den helbredende kost, som indgang til den helbredende livsstil, om mad der skaber balance, det gode fedt og noget om kroppens signaler
Henter beholdningsoplysninger
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.14
Bidragsydere
Originaltitel
Mat som läker
ISBN
9788717046184
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2016)
Omfang
183 sider
Forlag
Nyt Nordisk Forlag
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Kan man spise sig rask?
Ser du TV 2's nye programserie 'Kan man spise sig rask', der tester otte danskere med kroniske sygdomme, om de kan spise og træne sig raske? Her er en liste med litteratur om, hvordan man via kost kan skubbe sygdomme i den rigtige retning.Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Det er en kvalitetsmæssig god og inspirerende bog om antiinflammatorisk kost. Der er lækre opskrifter med enkle opskriftsbeskrivelser samt grundig viden om emnet formidlet på en letforståelig måde