
Nikolaj Kirks (f. 1975) gastronomiske rejser fra nomader på Afrikas savanne til fangere i Østgrønland. Fra grød-opskrifter, larver og græshopper til narhvalhale og råsyltede søkonger
Detaljer om materialet
Type
Ebog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
99.4 Kirk, Nikolaj
Bidragsydere
Beskrivelse
På andet titelskærmbillede: En rejseskildring med opskrifter
ISBN
9788702128109
Udgave
1. e-bogsudgave
Omfang
254 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Forlagets beskrivelse
Forlagets beskrivelse af: Beretninger fra fremmede køkkener af Nikolaj Kirk
Tag på gastronomisk eventyr med kokken Nikolaj Kirk, når han besøger folk i fremmede lande som Papua Ny Guinea, Grønland og Namibia...
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Ikke en traditionel samling opskrifter, men en kulinarisk opdagelses-ekspedition, hvor historien fortælles gennem Nikolaj Kirks madoplevelser. Anskaffes på baggrund af forfatterens øvrige rejse-kogebøger