
Opskrifter på plantebaserede retter til julemiddagen og julefrokosterne. Blandt retterne er fx gulerodslaks, mock duck, rispapirbacon og risalamande
Henter beholdningsoplysninger
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.15
Bidragsydere
ISBN
9788740656664
Udgave
1. udgave, 2. oplag (2021)
Omfang
100 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Julebag og julemad
Har du brug for lidt inspiration til julebagning, konfekt og al den mad der skal laves i løbet af julen? - her kommer lidt til din inspirationLæs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Bogen kan bruges fra begynderstadiet - både hvis man ikke er så vant til at lave mad, men også hvis man er veganer-begynder. Forsiden signalerer julemad, og der er fotos af de færdige retter der til forveksling ligner den julemad, vi laver traditionelt - med enkelte undtagelser