
Introduktion til det veganske køkken. 36 opskrifter på hverdagsretter, man "normalt" ville tilberede med hakket kød som fx bolognese og boller i karry - men også mere avancerede indslag som hjemmelavede plantepølser og instant falafelmix
Emneord
veganerretter vegetarretter
Henter beholdningsoplysninger
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.15
ISBN
9788793679351
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2019)
Omfang
120 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
25 klimavenlige kogebøger
De officielle kostråd anno 2021 er ambitiøse på vegne af klimaet og mange populære retter, som kødsovs, frikadeller og bøffer skal opdateres, hvis vi skal spise sundt og klimavenligt.Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Som madentusiast og tidligere kødspiser slår idehistoriker og madblogger Sofie Bild fast, at livet som veganer ikke betyder farvel til solid hyggemad. Yderligere lykkes hun med at gøre plantekøkkenet tilgængeligt og overskueligt for alle. Forfatterens afslappede attitude, friske sprog og simple opskrifter vækker modet til at gå i krig med de plantebaserede alternativer til kødfars. For nogen kan det være befriende at fokus er på velsmag fremfor ernæringskurver og klimaaftryk