
Bygger op omkring fire grunddeje, der danner basis for de fleste af opskrifterne. Der afsluttes med et afsnit om, hvad der kan være årsagen, når brødet ikke bliver som forventet
Detaljer om materialet
Type
Ebog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.12
Bidragsydere
Beskrivelse
Downloades i EPUB-format
ISBN
9788711324981
Udgave
1. e-bogsudgave
Omfang
296 sider
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Vil du i gang nu?
Vil du bruge nytåret som afsæt for at gå i gang med nye udfordringer, så kan du finde gode råd, hjælp og vejledning til det meste på eReolen.Læs mere
Forlagets beskrivelse
Forlagets beskrivelse af: Meyers bageskole. Alle kan lære at bage af Claus Meyer
I "Meyers bageskole" kan både nybegynderen og den mere øvede hjemmebager være med...
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Bogen appellerer til læserens intuition, sanser og lyst og er pædagogisk og nede på jorden i sin tilgang. Myter om svær og mystisk surdej bliver manet i jorden, og vi får forslag til nemme alternativer, hvis vi ikke ligger inde med alt det smarte bageudstyr. Helt genialt er det, at bogen viser, hvordan det ser ud, når bagningen ikke går som forventet, og giver bud på, hvad årsagen kan være. Bogen er i et rustikt layout og signalerer kvalitet på den nordiske måde