
Med udgangspunkt i årets gang og sæsonernes skiftende råvarer tilbyder bogen mere end 1000 opskrifter på aftensmad, småretter og desserter, men også syltesager, pålæg, drikkelse, brød og kager
Henter beholdningsoplysninger
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.1
Bidragsydere
ISBN
9788711430705
Udgave
1. udgave, 6. oplag (2012)
Omfang
694 sider
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Vær kreativ og få en Michelin-stjerne i dit eget køkken
Michelinstjernerne dalede ned over danske gourmet-kokke, men du kan blive en stjerne i dit eget køkkenLæs mere - Nyhed
Vær kreativ og få en Michelin-stjerne i dit eget køkken
Danske gourmet-kokke blev endnu engang tilgodeset, da Michelinstjernerne blev uddelt i mandags. Du kan også blive en stjerne i dit eget køkken!Læs mere
Anmeldelser
Børsen, 2010-12-10
Lektørudtalelse
En enestående kvalitetskogebog med opskrifter på moderne dansk mad, der må blive en klassiker