
Henter beholdningsoplysninger
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.12
Beskrivelse
Indhold: Markus' bagetips ; Petitfours ; Småkager ; Mormorkager ; Kager fra tankstationen ; Kager fra supermarkedet ; Bager- og konditorkager ; Tærter ; Dessertkager ; Udenlandske kager ; Tradition og højtid ; Grundopskrifter
ISBN
8756771975
Udgave
1. udgave, 1. oplag
Omfang
216 sider
Forlag
Politiken
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Kom i bageform til Den store Bagedyst
Den Store Bagedyst er en af nationens favoritprogrammer og det mest sete program på DR i disse uger. Og det forstår man jo godt, for opskriften er helt uovertruffen.Læs mere - Nyhed
Kom i bageform
Den store Junior-bagedyst er lige nu i fuld gang på DR. Er du eller dine børn også vilde med at bage? Så kig her!Læs mere
Anmeldelser
Jyllands-posten, 2004-10-10
Jyllands-posten, 2004-10-10Politiken, 2004-11-28
Politiken, 2004-11-28Lektørudtalelse
Flot kogebog med lækre klassiske kager af den prisvindende dessertkok Markus Grigo, som tidligere har udgivet Desserter, 2001 og Søllerød Kro's desserter, 1997. Bogen er inddelt i kapitler med de meget sigende overskrifter: Petitfours (fx madeleinekager), småkager (fx kokostoppe og kransekager), mormorkager (fx makronsnitter og katrineblommekage), kager fra tankstationen (fx snøfler og citronmåner), kager fra supermarkedet (fx bedstefars skæg), bager- og konditorkager (fx linser, medaljer, romkugler og kartoffelkager), tærter (fx crème brûlée-tærte og blomme tarte tatin), dessertkager (fx marcelkage og tiramisukage), udenlandske kager (fx Kirschtorte og Berliner Pfannkuchen), tradition og højtid (fx hvedeknopper og Luciabrød). Det er således en blanding af kager, man plejer selv at bage og af kager, man almindeligvis køber sig til. Opskrifterne er klare og instruktive, og der er dejlige farvebilleder af de søde sager. Det er en kogebog, som kageelskere vil vende tilbage til mange gange Selv vil jeg starte med at prøve hindbærsnitterne!