
- Bog
Den store bog om fermentering : fakta og 75 opskrifter med gær, skimmel og bakterier
Af Jenny Neikell (2023)
Få gær, skimmel og bakterier til at arbejde sammen, når du bliver introduceret i teknikker til fermentering i bogens 75 opskrifter. For alle der vil prøve eller ønsker ny inspiration til fermentering
Henter beholdningsoplysninger
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
alle illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.13
Bidragsydere
Beskrivelse
Indhold: Mennesket og mikroorganismerne ; Maden og mikroorganismerne ; Mikrobiologi ; Bælgfrugter og nødder ; Tempeh ; Koji, miso og shoyu ; Kojiskole ; Opskrifter ; Drikke ; Opskrifter , Grøntsager ; Mælkesyrningsskole ; Opskrifter ; Mejeriprodukter ; Smør ; Smørskole ; Ost ; Osteskole ; Opskrifter ; Korn ; Opskrifter
Originaltitel
Stora boken om fermentering
ISBN
9788740696721
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2023)
Omfang
283 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Sylt din sommer!
Det er aldrig for sent at kaste sig ud i at sylte og fermentere årstidens frugt og grønt.Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Indbydende og lettilgængelig bog med masser af inspiration til fermentering. Opskrifterne har en let og overskuelig ingrediensliste med en udførlig forklaring til fremgangsmåde. En grundig og oplysende bog